Meniu
Coș de cumpărături

Ursul Brun Carpatin

Ursul Brun Carpatin
Ursul Brun Carpatin
220 Lei
TVA inclus
  • Stoc: În Stoc
  • Model: 747030.1
  • SKU: 747030.1

„Ursul Brun Carpatin” este noul produs medalistic, ce face parte din secțiunea „Flora și fauna României”.

Acest produs de excepție se evidențiază nu numai prin calitatea premium a medaliei şi pliantului său de prezentare, ci şi prin faptul că întregul ansamblu se adresează în egală măsură simţului vizual şi celui tactil.

Pe lângă reprezentarea foarte detaliată a subiectului, pentru realizarea medaliei de argint s-a utilizat tehnica acoperirii selective de cupru pe o suprafaţă neregulată în premieră pentru Monetăria Statului. Efectul obținut prin combinația dintre relief şi suprafaţa cuprată oferă privitorului o senzație unică de realitate – ursul vrea sa „iasă” din medalie să miroasă pădurea.

Medalia este fixată în pliantul de prezentare într-o alveolă deschisă, care urmărește relieful medaliei, oferind posibilitatea atingerii acesteia.

A treia componentă a asamblului – mapa care îmbracă pliantul – nu trebuie doar privită cu atenție, este necesar sa fie atinsă: peste imaginea ursului veți simți textura blănii. Este o tehnologie nouă, introdusă în premieră în România de către Monetăria Statului. Mapa prezintă și alte elemente ce pot fi simțite prin atingere datorită utilizării celor mai noi tehnici de finisare tipografică.

Finisajele ireproșabile, calitatea deosebită a materialelor precum și tehnologiile utilizate, ne îndreptățesc să afirmăm că Ursul Brun reprezintă unul din cele mai bune produse, din punct de vedere calitativ și estetic, realizate de instituția noastră.

 

Caracteristici tehnice:

- Diametru: 60 mm

- Material: cupru

- Finisaj: argintat patinat

 

Tiraj fix: 75 bucăți.

Produsul poate fi achiziționat la prețul de 220 lei, T.V.A inclus.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun