Meniu
Coș de cumpărături

Floră și Faună

Acvila de munte (Aquila chrysaetos), numită și pajura de munte, este una dintre cele mai frumoase și mai falnice păsări de pradă din avifauna României. Monetăria Statului a lansat pe piață noul produs medalistic dedicat acestei maiestuoase răpitoare, declarată monument al naturii și protejată d..
222 Lei
Fără TVA:222 Lei
Ariciul este unul din cele mai simpatice și îndrăgite animale. Acestui personaj, celebru în basmele și poveștile cu care suntem familiarizați încă din copilărie, îi dedicăm produsul medalistic cuprins în programul medalistic al Monetăriei Statului, secțiunea „Flora și fauna României”.Prezent în nume..
225 Lei
Fără TVA:225 Lei
Barza albă sau cocostârcul este una din cele mai îndrăgite păsări din țara noastră, fiind una din puținele specii care interacționează cu omul, construindu-și cuibul în vecinătatea așezărilor umane, folosind ca suport acoperișurile caselor, coșurile de fum sau stâlpii înalți. Această pasăre mai..
1.065 Lei
Fără TVA:1.065 Lei
Barza albă sau cocostârcul este una din cele mai îndrăgite păsări din țara noastră, fiind una din puținele specii care interacționează cu omul, construindu-și cuibul în vecinătatea așezărilor umane, folosind ca suport acoperișurile caselor, coșurile de fum sau stâlpii înalți.Această pasăre maiestuoa..
361 Lei
Fără TVA:361 Lei
BROASCA ȚESTOASĂ DOBROGEANĂ Specie rară, ocrotită de lege și declarată monument al naturii, țestoasa dobrogeană este o vietate care trăiește pe uscat, de mărime mică, cu o lungime cuprinsă între 20 – 30 cm. Este adaptată la habitate aride, fiind specifică zonelor de stepă din podișul Dobrogei. ..
198 Lei
Fără TVA:198 Lei
Produsul medalistic, din secțiunea ”Flora și fauna României”- ”Caii de la Letea” este dedicat cailor semisălbatici din Pădurea Letea. Prezența cailor pe actualul teritoriu românesc al Deltei Dunării este atestată documentar de doar câteva sute de ani. Caii au ajuns în Pădurea Letea în căutarea h..
200 Lei
Fără TVA:200 Lei
FLORA ȘI FAUNA ROMÂNIEI – CĂLDĂRUȘA ALPINĂMonetăria Statului vă invită într-o călătorie fascinantă de cunoaștere în prețioasa și diversa faună și floră a României.Produsele medalistice – cuprinse în programul medalistic pe anul 2021, secțiunea Flora și Fauna României – doresc să evoce și să populari..
268 Lei
Fără TVA:268 Lei
Monetăria Statului a lansat produsul medalistic - format din medalie, pliant și mapă de prezentare - dedicat acestui diamant negru încrustat în coroana de piatră a Carpaților: Capra neagră.Capra neagră este o adevarată mândrie a țării noastre, a fost declarată monument al naturii și sălășluiește pe ..
244 Lei
Fără TVA:244 Lei
Cerbul carpatin înnobilează cu prezența sa pădurile noastre „Că el îşi întrece/Cu coarnele lui/Fala bradului!”, spune balada.Cerbul simbolizează arhetipul mistic al naturii, în starea ei naturală, primordială și însumează numeroase calități propice trăind în desișul codrului; el este un animal puter..
230 Lei
Fără TVA:230 Lei
Fagul (Fagus sylvatica) este un arbore cu frunze căzătoare, monoic (adică are atât florile bărbătești cât și cele femeiești pe aceeași plantă), cu tulpina dreaptă și scoarța netedă și cenușie. Poate ajunge până la 35 de metri înălțime și la un diametru de doi metri. Este cea mai răspândită..
199 Lei
Fără TVA:199 Lei
Fluturele Argiades (Cupido argiades)Familia Lycaenidae cuprinde fluturi de talie mică, anvergura aripilor anterioare fiind sub 45 milimetri. O caracteristică specială a acestei familii de fluturi este aceea că larvele sale sunt îngrijite și hrănite de… furnici! Fluturele Argiades prezintă..
422 Lei
Fără TVA:422 Lei
Fluturele Argiades (Cupido argiades)Familia Lycaenidae cuprinde fluturi de talie mică, anvergura aripilor anterioare fiind sub 45 milimetri.O caracteristică specială a acestei familii de fluturi este aceea că larvele sale sunt îngrijite și hrănite de… furnici!Fluturele Argiades prezintă un pronunțat..
268 Lei
Fără TVA:268 Lei
Afişare 1 - 12 din 46 (4 pagini)